Τι είναι η Yoga

Κέρκυρα, Yoga Fitness Center Plus, Nikoll Lolea

Η yoga είναι μια μέθοδος ορθοσωμίας και αναπνευστικής άσκησης η οποία βελτιώνει την σωματική κατάσταση την ψυχική ισορροπία και την πνευματική ανάπτυξη.

Μέσα από ευθυγραμμισμένες συνειδητές γιασεφ ασάνες το σώμα δυναμώνει ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται σε αντοχή και ευλυγισία. Η ευσυνείδητη δυναμική παραμονή στις στάσεις βοηθάει την ευθυγράμμιση του σώματος, την ικανότητα συγκέντρωσης και προσφέρει βαθιά χαλάρωση.

Μέσω της ηρεμίας και της ελεγχόμενης αναπνοής (πραναγιάμα) ο ασκούμενος πετυχαίνει την πνευματική ηρεμία, αυτοέλεγχο και αυτοσυγκέντρωση. Βελτιώνει την αυτοπεποίθηση και θέτει σε λειτουργία εσωτερικές δυνάμεις.

Η λέξη yoga στα σανσκριτικά ένωση του εσωτερικού κόσμου με τον εξωτερικό, την αρμονική σύνδεση του σώματος και του νου και το πνεύμα. Μέσα από τη yoga οι άνθρωποι βρίσκουν περισσότερη ισορροπία στη ζωή τους και καταφέρνουν να απαλλαγούν απ’ότι δεν τους χρειάζεται.

v

Οι τάξεις yoga ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου ανθρώπου και προσφέρει ολοκληρωτική εμπειρία καθοδήγησης σύμφωνα με τις αρχές της yoga.

Στόχος μας είναι οι ασκούμενοι να αποκτήσουν μια συνειδητή σχέση με τον εαυτό τους στην καθημερινότητα σε διάφορα επίπεδα εξέλιξης. Μέσα από τα μαθήματα yoga οι ασκούμενοι ενθαρρύνονται να κατευνάσουν τους φόβους τους και την ανησυχία, να μειώσουν τις εντάσεις και το άγχος της ζωής στην πόλη και να βυθιστούν πλήρως γαλήνη της συνειδητότητας.

Το Yoga Fitness Center Plus, Nikoll Lolea είναι ένα studio yoga που δονείται από χαρούμενη και ήρεμη ενέργεια , μια “όαση” στην πόλη της Κέρκυρας.

Η ΟΜΑΔΑ
ΜΑΣ. YOGA ΚΕΡΚΥΡΑ

Personal trainer, Yoga, Kundalini yoga, Yoga Nidra

Personal & Weight Trainer
Aerial Yoga, Prenatal Yoga