Η ομάδα μας

LOLEA NIKOLL (MA PREM ADIMA)

Ακαδημαϊκή εκπαίδευση

Η Νικόλλ είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής , απόφοιτη Πανεπιστημίου (Τ.Ε.Φ.Α.Α) Βουκουρεστίου της Ρουμανίας (1989) και Master of Arts με Άριστα στην ειδικότητα του κλασσικού αθλητισμού (1992).

Υπήρξε προπονήτρια στίβου με ειδικότητα στα άλματα έχοντας ιδρύσει τον αθλητικό σύλλογο στίβου ‘’ERMIS ΚΕΡΚΥΡΑΣ’’ με δεκαπέντε χρόνια εμπειρία και διακρίσεις σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι Yoga Teacher απόφοιτη της σχολής Fitness school grafts-yoga works leter of completion 2008-2009 με τίτλο Advanced yoga trainer .( Δασκάλα Άννα Ζόρζου) Διδάσκει ως και σήμερα (vinyasa yoga, yoga stretching, yoga nidra, kundalini yoga.)

Είναι Δασκάλα kundalini yoga από το 2014 με αναγνωρισμένο δίπλωμα από το Omakoeio Αθηνών Νικόλαος Α. Μαργιωρής, Δασκάλα Σμαρώ Κοσμαγογλου.

Και εκπαιδεύτηκε πάνω στον διαλογισμό και στην εσωτερική εναλλακτική θεραπευτική.

– (Σεπτέμβριος 2015) Έχει μυηθεί στην τέχνη του Αγγελικού REIKI (Healing Community in Greece). (Δασκάλα Ελένη Μπογδάνη).

 

  • Το 2016 παρακολούθησε το διεθνές αναγνωρισμένο σεμινάριο yoga laughing (Δασκάλα Βασιλική Σκρέκου). (Laugher Yoga International University – Dr. Madan Kataria) Έγινε συντονίστρια ‘’ Yoga Laughing’’ στην Κέρκυρα ανοίγοντας το 13ο club γέλιου στην Ελλάδα.
  • Παρακολούθησε μαθήματα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) (2016-2019).
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας και Ολιστικής Θεραπείας.
  • Μυήθηκε στην τέχνη του REIKI Usui το 2017 από την Καιντατζη Μαλαματένια στην Αθήνα (Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων)

Για την βαθύτερη κατανόηση της YOGA Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο διαλογιστικό κέντρο Satyananda Yoga Παιανίας Αθηνών έχοντας ειδικευτεί στο yoga Nidra το οποίο διδάσκει ως και σήμερα.

Ασχολείται με την διατροφολογία και ειδικά έχει μελετήσει και εφαρμόσει την Ιπποκράτεια Διατροφή κάτω από τις οδηγίες της Ολιστικής Ομοιοπαθητικής ιατρού Δήμητρα Τυλλιανάκη.

Η αναζήτηση της στο πνευματικό μονοπάτι του διαλογισμού και της εσωτερικής φιλοσοφίας την οδήγησε κοντά στον μεγάλο φωτισμένο Διδάσκαλο Osho Rajneesh.
Πενταετή παρακολούθηση σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων πάνω στην Tandra. (Tandralife school-Meditation με την Tandra teacher Radha C. Luglio)

 

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΛ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Η Νικόλλ Λολέα δραστηριοποιείτε επιχειρηματικά στο χώρο της γυμναστικής από το 1991.

  • Στην παρούσα φάση είναι ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της επιχείρησης – γυμναστήριο Nikoll Yoga & Fitness Center Plus στην Κέρκυρα.
  • Έχει ανοίξει έως και σήμερα τέσσερα γυμναστήρια, έχοντας 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της γυμναστικής, yoga, pilates και διαλογισμό.
  • Το πρώτο της γυμναστήριο για 11 χρόνια με επωνυμία ‘’CHAMP HEALTH CLUB ‘’ στο κέντρο της πόλης Κέρκυρας.
  • Το δεύτερο και μεγαλύτερο ‘’CHAMP HEALTH CLUB’’ στο Σολάρι Κέρκυρας.
  • Το τρίτο στο χώρο του ξενοδοχείου Corfu mare Boutique Hotel για 6 χρόνια
  • Το τέταρτο γυμναστήριο με επωνυμία Nikoll Yoga & Fitness Center Plus, στο Σολάρι Κέρκυρας.

Επίσης έχει ιδρύσει τον αθλητικό γυμναστικό σύλλογο στίβου ‘’Ερμης Κέρκυρας’’ με 15 ολοκληρα χρόνια εμπειρίας έχοντας αθλητές και αθλήτριες με μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Το όραμά της είναι να μοιράζεται τις γνώσεις και την αγάπη της για τον συνάνθρωπο μέσα από τον όμορφο χώρο του γυμναστηρίου της και όχι μόνο.

Τα χρόνια εμπειρίας της ως γυμνάστρια, προπονήτρια, δασκάλα γιόγκα την έχουν οδηγήσει σε ένα συμπέρασμα γύρω από την ζωή υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση νου-σώματος και ψυχής.

To 2018 παίρνει sannyas με όνομα Ma Prem Adima και το 2019 Ολοκληρώνει το Tandralife training στην Toscany της Ιταλίας.

nikoll yoga kerkyra 2 onesmart promotion
Δημουλάς Nikoll Yoga Onesmart Promotion

ΣΩΤΗΡΗΣ  ΔΗΜΟΥΛΑΣ

Ο Σωτήρης έχει γεννηθεί στη Κέρκυρα το 1999. Οι γονείς του είναι γυμναστές, παλιοί πρωταθλητές στο στίβο, γι αυτό και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό.

Ξεκίνησε με το στίβο, αλλά από τα 16 του χρόνια τον προσέλκυσε το γυμναστήριο και η γυμναστική με βάρη.

Το 2017 σπούδασε στην Αθήνα στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ με ειδικότητα προπονητική με βάρη και μεθοδολογία της άσκησης παίρνοντας το πτυχίο του PERSONAL TRAINER.
Είναι πιστοποιημένος Instructor στο Functional Training (TRX, BOSU, Kettlebell, Cross functional) και Spinning-Indoor Cycling (by Lena Georga).

Από το 2017 δραστηριοποιείται στον χώρο των γυμναστηρίων και του Personal Training στην Αθήνα και στη Κέρκυρα .

Εργάζεται στο κομμάτι του Personal Training, σχεδιασμός προγραμμάτων για υγιείς  και άτομα με χρόνιες παθήσεις, αποκατάσταση τραυματισμών, επίβλεψη στα όργανα, ιμάντες αντίστασης TRX, ομαδικά προγράμματα,mini group personal και Indoor Cycling.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΣΑΡΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Ίσσαρης είναι γεννημένος το 1988 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης.

Υλοποιεί το έργο του ως προπονητής – παιδαγωγός σε τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης, ενώ παράλληλα εργάζεται σαν γυμναστής σε αίθουσα οργάνων καθώς και σε ομαδικά μαθήματα (trx, indoor cycling, cross training, fitness κ.α.), στο χώρο του γυμναστηρίου μας!

Έχει επίσης έχει εμπειρία από ειδικό παιδικό γυμναστήριο, προσχολικής και βρεφικής ηλικίας!

Ίσσαρης Nikoll Yoga Onesmart Promotion
Κοντός Nikoll Yoga Onesmart Promotion 2

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1983. Είναι απόφοιτους ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης το 2006.

Δευτερεύουσα ειδικότητα : μυϊκή ενδυνάμωση και βάρη.

Από το 2008 εργάζεται στα γυμναστήρια ως υπεύθυνος στην αίθουσα οργάνων. Και από το 2013 ασχολείται και διδάσκει TRX, indoor cycling και cross training.

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννημένη στην Αθήνα. Σπούδασε επιχειρηματικό σχεδιασμό και πληροφοριακά συστήματα στην Πάτρα όπου άσκησε το επάγγελμα της μέχρι το 2010. Τότε μπήκε στην ζωή της η γιόγκα, όπου άλλαξε τα πάντα.

Το 2013 ταξίδεψε στην Ινδία, όπου πιστοποιήθηκε ως δασκάλα Γιόγκα. Μετά συνέχισε το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη όπου παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια Thai Yoga Massage.

Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε σε διάφορα studio ως δασκάλα γιόγκα και παρέχοντας υπηρεσίες μασάζ.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, ενώ είναι και πιστοποιημένη δασκάλα Aerial Yoga καθώς επίσης και στην Prenatal Yoga.

Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να κάνει Yoga, ενώ είναι και δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Στόχος της μέσα από τα μαθήματα της είναι οι ασκούμενοι να αγαπήσουν τόσο την γιόγκα όσο και το σώμα τους.

Χριστίνα Nikoll Yoga Onesmart Promotion
Ανυφαντή Nikoll Yoga Onesmart Promotion 2

ΝΙΚΟΛ ΑΝΥΦΑΝΤΗ

Είναι απόφοιτη τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή και τις Χρόνιες Παθήσεις.

Πιστοποιημένη Group και Personal Trainer από την αναγνωρισμένη Γερμανική σχολή Af studies στους εξής τίτλους: Pilates mat / Props instructor, Pilates clinical, Pilates reformer ,Pilates Prenatal instructor , Aerobic/step instructor , Personal & Weight Trainer , Trx/Bosu Trainer, Body Power Trainer , Indoor Cycling Instructor , Body & Weight Cross Trainer. Πιστοποιημένη instructor επίσης της Let’s Bands. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του fitness και του personal από το 2011.

Επίσης έχει συμμετάσχει και έχει κάνει πρακτική σε σεμινάρια ειδικών πληθυσμών όπως: Άσκηση και καρκίνος , Διαβήτης / Καρδιοαγγειακά προβλήματα , Αυτισμός σε προσχολική ηλικία, Τρίτη ηλικία και άσκηση, Παχυσαρκία και άσκηση. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΥΛΗ

Γεννήθηκε το 1967. Ξεκίνησε χορό στην Κέρκυρα το 1983.

Διδάχθηκε κλασικό και σύγχρονο χορό, pilates, yoga, stretching κ.α., σε Κέρκυρα και Αθήνα.

Από το 1987 μέχρι το 2005, χόρεψε και χορογράφησε. Έχει διδακτική εμπειρία 30 χρόνων (από το 1991) σε παιδιά και ενήλικες, σε σχολές χορού, συλλόγους και γυμναστήρια της Κέρκυρας.

Ασχολείται με διάφορες μορφές κίνησης, στοιχεία των οποίων ενσωματώνει σε ένα δημιουργικό μάθημα, που απευθύνεται σε όλους, έχοντας ως βάση του τη μέθοδο pilates και τον σύγχρονο χορό, με στόχο ένα δυνατό και ευλύγιστο σώμα.

aggeliki pouli 2